Power BI Consultant nodig?

Elke organisatie genereert dagelijks een enorme berg data. Met Power BI brengt u deze data tot leven en het geeft u de mogelijkheid om tot nieuwe inzichten te komen. Wij ondersteunen u bij de implementatie van Power BI oplossingen om uw organisatie optimaal te sturen.

Onze consultants helpen u met het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen en deze te presenteren in een duidelijk overzicht. Met deze rapportages en dashboards kunnen snel en overzichtelijk gegevens worden getoond met betrekking tot bedrijfsprocessen, beslissingsprocessen, financiële-overzichten en andere beslissingsondersteunende informatie.

Door de deze visualisaties krijgt u inzicht in de huidige en historische gegevens van uw organisatie en kunt u accurate voorspellingen doen en uw organisatie bijsturen indien nodig.

Naast deze specifiek voor uw organisatie ontworpen rapportages en dashboards bieden de huidige generatie tools bij uitstek de gebruiker de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met de data, de zogenaamde self service business intelligence.

Heeft u interesse in een Power BI oplossing, neem dan contact met ons op, we komen graag bij u langs.

Zien wat Microsoft Power BI voor u kan doen?

Onze dashboards worden onder andere gebruikt door:

 

Voordelen

  • Databronnen
    Power BI komt standaard met een enorme collectie aan data connectoren voor diverse diensten en bronnen
  • Data driven alerts
    Alerts op het moment dat een bepaalde KPI over of onder een bepaalde waarde komt.
  • Quick Insights
    Heeft u veel data en niet echt een idee waar te beginnen? Met Quick Insights kijkt Power BI naar de data en geeft een aantal suggesties voor visualisaties.